Megapull Stroe presenteert

Standaard trucks Standaard trucks XL Supersport trucks Standaard tractoren XL Demo Compact diesels  Sport trucks Modified Mini Unlimiteds Superstock Light modified Prostock Unlimiteds Sport 2,5 ton Two wheel drives Supersport 3,4 ton Sport 4,5 ton Supersport 3,6 ton Supersport 4,5 ton

Megapull Stroe

9 en 10 Juni 2023

Of u nu voor het eerst de Megapull Stroe bezoekt, of u bent al vele malen geweest, het gaat nooit vervelen. Prachtige tractoren en vrachtwagens technische hoogstandjes, brullende motoren met duizenden pk’, het is en blijft een spectaculair topevenement. Stroe ligt op de Veluwe, in het midden van Nederland. Het evenemententerrein ligt langs de snelweg A1, en daardoor ideaal bereikbaar voor iedereen uit Nederland. Op het terrein zijn 2 kleibanen aangelegd en weerzijden van de banen kan het publiek op verhoogde talutten en levensgrote wedstrijdschemen de wedstrijd uitstekend volgen.

We zien jullie heel graag op een volle bult of tribune op 9 en 10 juni 2023!

Een top evenement!

Mede dankzij onze fantastische groep vrijwilligers, is het mogelijk ieder jaar dit fantastische evenement te organiseren! Draag jij de Megapull ook een warm hart toe en hou je van aanpakken en heel veel gezelligheid? Meld je dan aan bij één van de bestuursleden, wij heten je van harte welkom!

Onze sponsoren

De Megapull Stroe heeft een groot aantal Sponsoren, als u op Klik hier klikt vind u al onze sponsoren, en de informatie om zelf ook sponsor te worden.