Algemeen

Deze site voorziet u verder van:

Of u nu voor het eerst de Megapull Stroe bezoekt, of al vele malen bent geweest, het gaat nooit vervelen. Prachtige tractoren en vrachtwagens, technische hoogstandjes, brullende motoren met duizenden pk; het is en blijft een spectaculair topevenement. 

Stroe ligt op de Veluwe, in het midden van Nederland. Het evenemententerrein ligt langs de snelweg A1 en daardoor ideaal bereikbaar voor iedereen uit Nederland. Op het terrein zijn 2 kleibanen aangelegd en aan weerszijden van de banen kan het publiek op verhoogde taluds en mega ledschermen de wedstrijd uitstekend volgen. Hierdoor komen de verschillende divisies tot hun recht. Sportiviteit, spanning en passie staan hoog in het vaandel tijdens de wedstrijd. De deelnemers strijden op het scherpst van de snede.
Wat de sport echt mooi maakt, is de collegialiteit, saamhorigheid en bereidheid elkaar te helpen naast de wedstijdbanen. Deelnemers helpen elkaar om zeker te zijn van een spannende wedstrijd. Typerend voor de sport en het evenement Megapull Stroe. Ook dit jaar doen wij er alles aan het plezier op en naast de banen, van jong tot oud, te vergroten. Dit doen wij door middel van:

Een groot showterrein

Springkussen/ schminken en meer

Stands, kleding, petjes etc,

Uitgebreide catering

MEGA KIDS STROE

Ook in zakelijk opzicht wordt deze typerende sport steeds vaker aan bedrijven gekoppeld. Winnen en saamhorigheid gaan hier hand in hand. Door de vele bezoekers uit heel Nederland profileert de MegapullStroe zich ook als een evenement waar volop ruimte is voor zakelijke contacten. In commercieel opzicht biedt het evenement vele mogelijkheden, bijvoorbeeld:

Regionale bedrijven die landelijk bekendheid winnen dankzij de liefhebberij van fanatieke tractorpullers. Al met al een combinatie van factoren die de Megapull de afgelopen jaren bestaansrecht hebben gegeven en dat ook in de toekomst zullen blijven doen. Vanaf deze plaats wensen we u dan ook alvast een prachtige dag toe op het Stroese Megapull. Maar afsluiten doen we niet zonder onze hartelijk dank uit te spreken richting de tientallen vrijwilligers, sponsors, grondeigenaren en adverteerders etc. Zonder u was dit alles niet mogelijk! Hartelijk dank. De organisatie