Programma

Deelnemers

Megapull Stroe

7 & 8 Juni 2024

Megapull Stroe zal dit jaar plaatsvinden op 7 en 8 juni! Op de vrijdagavond zullen voor het eerst ook alle Standaard tractorklasses te zien zijn. Verder zullen ook alle NTTO truckklasses om de prijzen strijden. Op zaterdag zal het beste van tractorpulling Nederland te vinden zijn in Stroe. Zowel de gehele Grand National als ook de top van de Farmstock zullen dan op één dag te zien zijn. Iets wat uniek is in Nederland. Naast het spektakel op de baan zullen we ook wederom Mega Kids Stroe opbouwen (zaterdag 8 juni) zodat de jeugd zich gratis kan vermaken met diverse speeltoestellen, schmink, een knutselhoek, opblaasklimwand en stormbanen en meer. Kortom, genoeg te doen voor zowel jong als oud op de Megapull.

Vrijdag 7 Juni

Vrijdag

Op de vrijdagavond Truckavond zullen alle NTTO klasses voor de prijzen strijden. Op baan twee kijk je ondertussen naar de Standaard-tractoren klasses!

Aanvang wedstrijd 18:30. Terrein open 16:30.

Baan 1

Baan 2

Zaterdag 8 Juni

Zaterdag

Op zaterdag zal het beste van tractorpulling Nederland te vinden zijn in Stroe. Zowel de gehele Grand National als ook de top van de Farmstock zullen dan op een dag te zien zijn. Iets wat uniek is in Nederland. Naast het spektakel op de baan zullen we ook wederom Mega Kids Stroe opbouwen zodat de jeugdigen zich gratis kunnen vermaken. 

Aanvang wedstrijd 14:00. Terrein open 12:00.

 

Baan 1

Baan 2

Onze sponsoren

De Megapull Stroe heeft een groot aantal sponsoren. Klik hier voor informatie om zelf ook sponsor te worden.