Programma

Deelnemers

VDB Megapull Stroe

2020 Juni

VDB Megapull Stroe zal dit jaar plaatsvinden op 12 en 13 juni! Op de vrijdagavond zullen voor het eerst in Stroe de standaard XL tractoren te zien zijn. Verder zullen ook all NTTO truckklasses om de prijzen strijden. Op zaterdag zal het beste van tractorpulling Nederland te vinden zijn in Stroe. Zowel de gehele Grand National als ook de top van de Farmstock zullen dan op een dag te zien zijn. Iets wat uniek is in Nederland. Naast het spektakel op de baan zullen we ook wederom Megakids Stroe opbouwen zodat de jeugdigen zich gratis kunnen vermaken met diverse speeltoestellen, smink, een clownshow, diverse modeltrucks, trampolines en mini quads. Kortom genoeg te doen voor zowel jong als oud op 12 en 13 juni 2020.

Vrijdag 12 Juni

Vrijdag

Op de vrijdagavond zullen voor het eerst in Stroe de standaard XL tractoren te zien zijn. Verder zullen ook all NTTO truckklasses om de prijzen strijden.

Baan 1

Baan 2

Zaterdag 13 Juni

Zaterdag

Op zaterdag zal het beste van tractorpulling Nederland te vinden zijn in Stroe. Zowel de gehele Grand National als ook de top van de Farmstock zullen dan op een dag te zien zijn. Iets wat uniek is in Nederland. Naast het spektakel op de baan zullen we ook wederom Megakids Stroe opbouwen zodat de jeugdigen zich gratis kunnen vermaken.

Baan 1

Baan 2

Onze sponsoren

de VDB Megappull Stroe heeft een groot aantal Sponsoren, als u Klik hier klikt vind u al onze sponsoren, en de informatie om zelf ook sponsor te worden.