Programma

Deelnemers

Megapull Stroe

9 & 10 Juni 2023

Megapull Stroe zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 juni! Op de vrijdagavond zullen voor het eerst in Stroe de standaard XL tractoren te zien zijn. Verder zullen ook all NTTO truckklasses om de prijzen strijden. Op zaterdag zal het beste van tractorpulling Nederland te vinden zijn in Stroe. Zowel de gehele Grand National als ook de top van de Farmstock zullen dan op een dag te zien zijn. Iets wat uniek is in Nederland. Naast het spektakel op de baan zullen we ook wederom Mega Kids Stroe opbouwen zodat de jeugd zich gratis kan vermaken met diverse speeltoestellen, schmink, een clownshow, diverse modeltrucks, trampolines en mini quads. Kortom, genoeg te doen voor zowel jong als oud op 9 en 10 juni 2023.

Vrijdag 9 Juni

Vrijdag

Op de vrijdagavond Truckavond zullen alle NTTO klasses voor de prijzen strijden. Op baan twee voor het eerst in Stroe de standaard XL 8 ton en standaard 9 ton tractoren! 

Aanvang wedstrijd 19:00. Terrein open 17:00.

Baan 1

Baan 2

Zaterdag 10 Juni

Zaterdag

Op zaterdag zal het beste van tractorpulling Nederland te vinden zijn in Stroe. Zowel de gehele Grand National als ook de top van de Farmstock zullen dan op een dag te zien zijn. Iets wat uniek is in Nederland. Naast het spektakel op de baan zullen we ook wederom Mega Kids Stroe opbouwen zodat de jeugdigen zich gratis kunnen vermaken. 

Aanvang wedstrijd 14:00. Terrein open 12:00.

 

Baan 1

Baan 2

Onze sponsoren

De Megapull Stroe heeft een groot aantal sponsoren, als u Klik hier klikt vindt u al onze sponsoren, en de informatie om zelf ook sponsor te worden.