Programma

Deelnemers

VDB Megapull Stroe

2022 Juni

VDB Megapull Stroe zal dit jaar plaatsvinden op 10 en 11 juni! Op de vrijdagavond zullen voor het eerst in Stroe de standaard XL tractoren te zien zijn. Verder zullen ook all NTTO truckklasses om de prijzen strijden. Op zaterdag zal het beste van tractorpulling Nederland te vinden zijn in Stroe. Zowel de gehele Grand National als ook de top van de Farmstock zullen dan op een dag te zien zijn. Iets wat uniek is in Nederland. Naast het spektakel op de baan zullen we ook wederom Megakids Stroe opbouwen zodat de jeugdigen zich gratis kunnen vermaken met diverse speeltoestellen, smink, een clownshow, diverse modeltrucks, trampolines en mini quads. Kortom genoeg te doen voor zowel jong als oud op 10 en 11 juni 2022.

Vrijdag 10 Juni

Vrijdag

Op de vrijdagavond zullen voor het eerst in Stroe de standaard XL tractoren te zien zijn. Verder zullen ook all NTTO truckklasses om de prijzen strijden.

Baan 1

Baan 2

Zaterdag 11 Juni

Zaterdag

Op zaterdag zal het beste van tractorpulling Nederland te vinden zijn in Stroe. Zowel de gehele Grand National als ook de top van de Farmstock zullen dan op een dag te zien zijn. Iets wat uniek is in Nederland. Naast het spektakel op de baan zullen we ook wederom Megakids Stroe opbouwen zodat de jeugdigen zich gratis kunnen vermaken.

Baan 1

Baan 2

Onze sponsoren

de VDB Megappull Stroe heeft een groot aantal Sponsoren, als u Klik hier klikt vind u al onze sponsoren, en de informatie om zelf ook sponsor te worden.