BINCZ maakt het mogelijk!

6 mei 2019

Een belangrijke motor van dit evenement is BINCX uit Kootwijkerbroek. Dit bedrijf is al jaren de hoofdsponsor en draagt het evenement een warm hart toe. Een enorme VIP-constructie wordt jaarlijks opgezet om zo’n 500 gasten op een hoogte van vijf meter te laten netwerken en te laten genieten van de wedstrijd.

BINCX ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies en staalproducten. Dat gebeurt in de eigen, moderne fabriek in Kootwijkerbroek waar onder meer een volledig geautomatiseerde CNC pons-knipstraat en CNC boor-zaagstraat staan. De productie vindt plaats onder strenge kwaliteitsnormen. Doordat ook de montage in eigen beheer plaatsvindt, kan BINCX optimale kwaliteit garanderen.

Nieuwe stijl
BINCX is de nieuwe naam van het Kootwijkerbroekse Van den Brink Montage. BINCX is landelijk actief in systeembouw. Het ontwerpt, produceert en monteert casco staal- en betonconstructies in de agrarische- en utiliteitsbouw. Zo kom je medewerkers van het Kootwijkerbroekse bedrijf tegen in Barneveld, waar ze de renovatie en uitbreiding van het pand van Moba verzorgen. Of op Urk, waar BINCX met bijna 600 ton staal een koelvrieswarehouse voor Agro Merchants bouwt. Ook voor dak- en wandbeplating ben je bij BINCX aan het juiste adres. Van sandwichpanelen tot golfplaten en van lichtnokken tot damwanden. Die vinden hun weg ook naar bouwprojecten van aannemers en projectontwikkelaars. Bij BINCX werken meer dan 50 medewerkers. Het machinepark omvat 8 zware kranen, aangevuld met meerdere verreikers, hoogwerkers en trucks. Het team van BINCX verzorgt op jaarbasis ruim 250 projecten.