Inzet skycams tijdens VDB Megapull Stroe

2 april 2019

Inzet skycams tijdens VDB Megapull Stroe

VDB Megapull Stroe zet op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni voor het eerst skycams in om de wedstrijden van bovenaf te filmen. Deelnemende teams worden tijdens runs door camera’s gevolgd die het publiek live voorzien van spectaculaire luchtbeelden.

De beelden worden vertoond op de grote schermen rond de baan. Een van deze schermen is met een afmeting van 100m2 `s werelds grootse mobiele ledscherm. Teams die geïnteresseerd zijn in de beelden kunnen deze bij de organisatie opvragen. Dit kan via info@megapullstroe.nl en zullen gratis ter beschikking worden gesteld. Tijdens het evenement worden de beelden direct na de run op het YouTube-kanaal van de MegaPull gepubliceerd. De teams kunnen deze beelden dan gelijk weer online zetten op de diverse andere kanalen. De inzet van de skycams is, in samenwerking met ABC scherm en Black Tie Media, een van de vernieuwingen die de organisatie in 2019 doorvoert.

Zittribunes langs de baan
Verder worden er voor het eerst twee zittribunes aan beide zijden van de baan gerealiseerd. De tribunes zijn elk 6 meter hoog en 24 meter breed en bieden in totaal plaats aan ruim 1.300 bezoekers. De luchtbeelden van de skycams gecombineerd met de live beelden van de vaste camera`s zorgen dat het publiek de wedstrijden nog intenser beleeft. Met de zittribunes wordt nog meer comfort geboden. Zo tilt de organisatie het evenement naar een hoger niveau.

Uitje voor het hele gezin
Op zaterdag 9 juni, de tweede dag van het tractorpulling event, wordt het voorterrein van Megapull Stroe tussen 14.00 uur en 19.00 uur weer omgetoverd tot een grote speeltuin. Met meerdere springkussens, quads, zandbakken, bungee-trampolines, een knutselhoek en schminkmogelijkheden kunnen kinderen zich helemaal uitleven.

Met Mega Kids Stroe speelt de organisatie van het Stroese truck- en tractorpulling event ook in op de groeiende belangstelling van gezinnen. Veel families vinden het namelijk leuk om naar de wedstrijden te komen kijken, maar een hele dag langs de baan is voor de kinderen soms net iets te lang. Op deze manier heeft iedereen een nóg leukere dag.

Tickets
Het programma voor VDB Megapull Stroe is bekend. Op vrijdagavond strijden de trucks tegen elkaar. Zo komen onder andere trucks uit de Supersport, Sport, Standaard en de nieuwe Standaard XL naar de NTTO truckavond in Stroe. Op zaterdag wordt onder meer een full Grand National gereden samen met de top van de supersport Farmstock. Tickets voor het evenement zijn vanaf nu verkrijgbaar via megapullstroe.nl.