Van bedrijfsteam tot trouwe Megapull-sponsor

6 mei 2019

Voor grote evenementen zoals Megapull Stroe zijn sponsoren van groot belang. Bakker Bedrijfswagens is niet alleen één van hen, zij hebben zelfs een eigen truckpullingteam dat meestrijdt op de baan.

Wie eenmaal besmet is met het pullingvirus komt daar nooit vanaf. Zeker onder techneuten zijn er veel liefhebbers van de sport. Zo ook onder de monteurs van Bakker Bedrijfswagens uit Barneveld. En wat doe je dan als bedrijf waarin trucks helemaal jouw tak van sport zijn? Juist! Je ondersteunt je medewerkers bij de oprichting van hun eigen bedrijfstruckpullingteam.

Ook komende editie van de Megapull verschijnen de Bakker-collega’s weer op de baan met hun DAF CF, waarmee ze in de Standaard truckklasse meerijden. “Het is een 23 jaar oude trekker, maar nog altijd een topper”, vertelt Arjan van Dijk van Bakker Bedrijfswagens. “Zoals bij elke sport is hier de voorbereiding – het samen sleutelen – net zo belangrijk als de wedstrijden zelf. De pullingsport leeft binnen Bakker Bedrijfswagens. Het is altijd mooi om te zien hoe onze monteurs samen de truck klaarstomen. Natuurlijk is het voor ons als bedrijf ook een mooi contactmoment. Verschillende relaties uit de regio zijn deze avond ook aanwezig in Stroe.”

Bakker Bedrijfswagens is trouw sponsor van de Megapull. Als dealer van DAF, Fiat Professional en Iveco heeft Bakker diverse vestigingen in Midden- en Oost-Nederland, waar Barneveld er één van is, en houdt zich bezig met de verkoop, reparatie en onderhoud, schadeherstel en verhuur van bedrijfswagens en getrokken materieel.

Net zoals bij veel andere technische bedrijven, is ook Bakker Bedrijfswagens altijd op zoek naar technische mensen. “Als één van de grote pullingevenementen in de regio, trekt de Megapull veel techniek-geïnteresseerde jongeren. Dat zijn precies de jongens en meiden die we zoeken. Die vanaf hun zestiende al aan hun brommer zaten te sleutelen en de techniek in hun genen hebben. Vandaar dat we rond de Megapull een speciale vacaturesite optuigen en ook op het evenement ons bedrijf promoten. Zo vinden wij hopelijk potentiële medewerkers en kunnen wij tegelijk als sponsor ons steentje bijdragen aan een mooi evenement als VDB Megapull Stroe.”