Nieuws

Bakker to the Max vaart op eigen inzicht

Handig hoor, zo’n thuiswedstrijd in Stroe! Voor het team van Bakker to the Max uit Barneveld is dat niet alleen lekker in de buurt, maar ook garantie voor extra motivatie om voor eigen publiek eerste te worden op de baan.

Lees meer

Team Xtreme 16: klein maar dapper

De mannen van team Xtreme 16 uit Scherpenzeel hebben vertrouwen in het nieuwe pullingseizoen. Met zes gloednieuwe zuigers, een lichtgewicht cabine, de nodige aanpassingen aan de koppeling en een goede verdeling van het gewicht zal het goed moeten komen, aldus rijder Arjan Appeldoorn.

Lees meer

Team Fury gaat in Stroe alles op alles gaan zetten.

Het zevenkoppige team Fury uit Woudenberg is één van de meest recente nieuwkomers in de Sportklasse bij de truckpullers. Hun geringe ervaring wordt gecompenseerd door heel veel enthousiasme, trouwe sponsors én de nodige technische kennis in het team.

Lees meer

‘Het gaat in deze klasse echt om centimeters’

Ze worden regelmatig voor gek verklaard dat ze voor een poging van minder dan een minuut helemaal vanuit Zeeland naar evenementen zoals de Megapull reizen. Maar Barry de Hond en zijn broer (en vaste rijder) Peter weten wel beter. De sport is het waard!

Lees meer

Joost is scraperchauffeur én rijder

Als scraperchauffeur (‘baanschuiver’ in de volksmond) is hij al jarenlang een oude bekende op de baan in Stroe, maar als rijder hoopt Joost Hak vrijdag 9 juni zijn debuut te maken. Hij verschijnt dan met zijn John Deere 7710 aan de start in de Standaardklasse tot 11 ton en rekent op een plekje in de top 5.

Lees meer

Lady Green blinkt uit in uitstraling

Een paar jaar lang reed Lady Green uit het Brabantse Sprundel niet mee op de Megapull. Maar nu de klasse waarin ze voorheen reden (National Prostock) is samengevoegd met de Grand National, reizen ze in juni met zelfvertrouwen richting Stroe.

Lees meer

Gezonde spanning bij team Bits ‘n Pieces

In de pullingsport is Willem Veldhuizen één van de ouwe knarren, zoals hij het zelf lachend uitdrukt. Maar zijn jarenlange ervaring én de enorme hoeveelheid technische kennis binnen zijn team maakt de Bits ‘n Pieces tot één van de absolute favorieten in de Modifieds-klasse tot 3.5 ton.

Lees meer